Werkwijze

Wij bieden kwaliteit in vele opzichten. Met ons breed pakket aan isolatiewerkzaamheden kunnen wij u vele diensten aanbieden. Vooral isolatie van werktuigbouwkundige installaties in de utiliteitsbouw, nieuw- en bestaande bouw en industrie.  

Ons bedrijf is uiteraard V.C.A.*1 gecertificeerd. Een waarborg dat onze mensen de vakkennis en de motivatie in huis hebben, zodat u het optimale product krijgt. Wij investeren in onze mensen en samen met hen staan we garant voor kwaliteit, vakkennis en betrouwbaarheid. Want bij ons is afspraak ook écht afspraak. Van begin tot het eind. Daarnaast voeren we een eerlijke en goede prijs zodat u achteraf niet voor verrassingen komt te staan.

Onze vakmensen denken in oplossingen. Ook als het gaat om speciale wensen van opdrachtgevers. Met meer dan 25 jaar ervaring op het gebied van isolatie heeft ons bedrijf aangetoond een betrouwbare, ervaren en professionele partner te zijn. Onze moderne en goed uitgerust werkplaats in combinatie met onze zeer bekwame medewerkers stelt ons in staat enorm flexibel te zijn.